Ares en Aphrodite

Weinig dingen zijn kostbaarder dan de band tussen broers en zussen. Ook al komen we soms niet goed overeen met onze broers of zussen, ze zijn er al onze hele leven en kennen ons beter dan wie dan ook. als sommigen van ons graag klagen over hun "vervelende" gewoonten, is de waarheid dat we behoorlijk overstuur zouden zijn als er ooit iets met hen zou gebeuren. Ares en Aphrodite zijn broer-en-zus kittens die een ongelooflijke band delen. Ze kwamen in december 2017 naar de "Door County Campus "van de Wisconsin Humane Society. Met hun twee schattige snoetjes duurde het echter niet lang voordat de goedkeuringsaanvragen van start gingen. Ares, het lieve broertje kitten, werd geadopteerd na slechts een maand in het asiel te hebben gezeten. Een jonge vrouw genaamd Alana Hadley was voor hem gevallen op het moment dat ze hem ontmoette en was opgewonden om hem mee naar huis te nemen. Alana wilde Ares 'zus Aphrodite meebrengen , maar helaas was het zusje al door een ander gezin gereserveerd Alana was opgewonden om Ares in zijn nieuwe huis te introduceren, maar toen ze daar aankwamen, merkte ze dat er iets leek te zijn dat hem dwarszat. Het knuffelige katje wilde niet stoppen met miauwen. Vanaf het moment dat de kleine man zijn ogen opende tot het moment dat hij ze liet sluiten, miauwde hij, miauwde en miauwde, en Alana wist niet wat te doen. Nadat men de kleine Ares had proberen te troosten met knuffels, eten en liefde, nam een ​​verwarde Alana eindelijk contact op met het asiel in Wisconsin en schreef het volgende bericht: "Hij is bijna non-stop aan 't miauwen tot hij gaat slapen en weer miauwt wanneer hij wakker is ... wanneer we hem opnemen , of wanneer hij in zijn aparte ruimte is. Wij denken dat hij zijn zus mist en daarom verdrietig is" ' Alana was diepbedroefd dat Ares zijn kleine zusje miste.
Maar toen het asiel reageerde op Alanna's boodschap, hadden ze verrassend nieuws. Blijkt dat Aphrodite beschikbaar was voor adoptie; de familie die oorspronkelijk verondersteld werd haar te nemen, had zich teruggetrokken. Zodra Alana het nieuws hoorde, begaf ze zich naar het asiel om kleine Aphrodite op te halen en het gehechte paar weer bijeen te brengen. Zoals je je kunt voorstellen, was Ares dolgelukkig om zijn zusje te zien, en zijn constante miauwen stopte onmiddellijk.
Ze houden er allebei van om te knuffelen en te spinnen als een gek wanneer we ze vasthouden." "ze slapen samen het grootste deel van de dag, en ze knuffelen elkaar als ze slapen." Een puuuuuuurfect einde aan een sprookjesverhaal ♥♥!
bron : ANIMAL CHANNEL 18 februari 2018

Reacties

Populaire posts